gallery/biburi_logo_ff
gallery/facebook
gallery/pinterest
gallery/instagram
gallery/kattints ide
gallery/beauty_1

WE LOVE BUDAPEST:

"Meilinger Zita egyelőre egyszemélyes brandként viszi a Biburit. Ő maga tervez, szab, varr, készíti a fotókat, s szervez mindent, ami a márkával kapcsolatos. Termékei kiindulópontját egy-egy saját, állatos grafika jelenti,..." Olvass tovább!

Chic&Charm:

"A Biburi Design első pillantásra a szívünkbe lopja magát. A helyes állatfigurák, a szorongatnivaló ronyik, a cuki babák egytől-egyig olyan kézműves portékák, amiket nem csupán azért adunk szívesen gyermekünk kezébe, mert tudjuk, hogy biztonságos ölelgetnivalók, hanem azért is, mert felnőtt szemmel is elragadóak...." Olvass tovább!

PANDARTE blog:

"Mióta megszületett Ármin, egyre jobban figyelemmel kísérem a magyar tervezők és anyukák babás termékeit. Most az egyik kedvencemet szeretném bemutatni nektek! Szerintem Biburi Design kis állatkáival sok baba és gyerek is szívesen játszana, nem mellesleg pedig az anyukák is kedvüket lelhetik bennünk..." Olvass tovább!

GOOD STUFF - Minden jó belefér
Tizenöt fantasztikus magyar tervezőnő, akik simán kenterbe verik a külföldi baba-mama kínálatot.  Olvass tovább!

MAISON blog:

"...kártyákra imádni való fekete-fehér grafikák kerültek,..." Olvass tovább!

"Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű párnákat, a rókát és a színezőket! Gratulálok a munkádhoz, igazán elbűvölőek a grafikák! Boldogok a gyerekek! És én is." (Zsófi, vásárló)