Le Sirop de Monin Coffee Set 4 x 0,25L
Érdekes termék Le Sirop de Monin Coffee Set 4 x 0,25L nagyon érdekesnek tűnik. További információk megtekintése.
Le Sirop de Monin White Chocolate Fehér csokoládé szirup A fehér csokoládé nem kakaóbabból, hanem kakaóvajból készül. Ez adja az igazán krémes kakaó ízt. Ennek a finom szirupnak gazdag, sima íze van egy csipetnyi vaníliával, így tökéletesen illik más ízekhez, mint például a vörös gyümölcsök és a maracuja. A kávéknak – tejeskávé, mokka – és a koktéloknak krémes ízhatást kölcsönöz. Le Sirop de Monin Caramel Karamell szirup A karamell, amelyet cukor és víz felforralásával nyernek, olyan finomság, amelyet sokféle formában élvezhetünk. Akár kemény, akár lágy vagy folyékony, ez egy édes összetevő, amelynek számos felhasználási területe van. Gyakran használják a cukrászatban mázként, szószként vagy díszítésként, de a konyhaművészetben és gyakran az illatszeriparban is feltűnik. A karamell édes íze csodálatosan kombinálható nagy mennyiségű gyümölccsel. Ez az egyedülálló szirup magába foglalja ennek a finomságnak az összes ízét – igazi édes ízzel gazdagítja a kávét, a frappét vagy a tejeskávét. Le Sirop de Monin Vanilla from Madagascar Madagaszkári vanília szirup A világszerte ismert madagaszkári vanília aromás tulajdonságairól és hosszú, hagyományos előállítási módszeréről ismert. A vaníliavirágokat egy év után szedik le, majd több mint 6 hónapig tart, míg vaníliarúd lesz belőle. A cukrászat, de az italok és a kávézás területén is gyakran használt vanília remek társa a csokoládénak és sok gyümölcsnek. Ez a szirup a friss vaníliarúd valódi jegyeit kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy meglepő ízvilágot hozzon létre. A forró csokoládét, a kávét, a jeges lattét és más finomságokat ezzel a sziruppal megkoronázhat. Le Sirop de Monin Macadamia Nut Makadámdió szirup Az ausztráliai Queenslandben termesztett makadámdiót több mint 5000 évvel ezelőtt fedezték fel. Ez a dióféle egy kerek barna héjba zárt fehér mandula. Régebben gyakran használták étolaj és kozmetikumok készítéséhez – de az évek során a felhasználása megváltozott. Lehet nassolni, karamellizálni, aperitifként, desszertként, de akár fagylalt vagy italok finom ízesítésére is alkalmas. A makadámdió ízletes jegyei a tejes és alkoholos italokhoz is nagyszerűen illenek.
Az Georges Monin S. A. S. márka az egyik legnépszerűbb és kiváló minőségű. A termék ára mindössze 8 610 Ft.
Le Sirop de Monin Coffee Set 4 x 0,25L olcsón megvásárolható az eshopban.
Termék: Le Sirop de Monin Coffee Set 4 x 0,25L
Márka: Georges Monin S. A. S.
Ár: 8 610 Ft
Egyéb paraméterek
Le Sirop de Monin White Chocolate Fehér csokoládé szirup A fehér csokoládé nem kakaóbabból, hanem kakaóvajból készül. Ez adja az igazán krémes kakaó ízt. Ennek a finom szirupnak gazdag, sima íze van egy csipetnyi vaníliával, így tökéletesen illik más ízekhez, mint például a vörös gyümölcsök és a maracuja. A kávéknak – tejeskávé, mokka – és a koktéloknak krémes ízhatást kölcsönöz. Le Sirop de Monin Caramel Karamell szirup A karamell, amelyet cukor és víz felforralásával nyernek, olyan finomság, amelyet sokféle formában élvezhetünk. Akár kemény, akár lágy vagy folyékony, ez egy édes összetevő, amelynek számos felhasználási területe van. Gyakran használják a cukrászatban mázként, szószként vagy díszítésként, de a konyhaművészetben és gyakran az illatszeriparban is feltűnik. A karamell édes íze csodálatosan kombinálható nagy mennyiségű gyümölccsel. Ez az egyedülálló szirup magába foglalja ennek a finomságnak az összes ízét – igazi édes ízzel gazdagítja a kávét, a frappét vagy a tejeskávét. Le Sirop de Monin Vanilla from Madagascar Madagaszkári vanília szirup A világszerte ismert madagaszkári vanília aromás tulajdonságairól és hosszú, hagyományos előállítási módszeréről ismert. A vaníliavirágokat egy év után szedik le, majd több mint 6 hónapig tart, míg vaníliarúd lesz belőle. A cukrászat, de az italok és a kávézás területén is gyakran használt vanília remek társa a csokoládénak és sok gyümölcsnek. Ez a szirup a friss vaníliarúd valódi jegyeit kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy meglepő ízvilágot hozzon létre. A forró csokoládét, a kávét, a jeges lattét és más finomságokat ezzel a sziruppal megkoronázhat. Le Sirop de Monin Macadamia Nut Makadámdió szirup Az ausztráliai Queenslandben termesztett makadámdiót több mint 5000 évvel ezelőtt fedezték fel. Ez a dióféle egy kerek barna héjba zárt fehér mandula. Régebben gyakran használták étolaj és kozmetikumok készítéséhez – de az évek során a felhasználása megváltozott. Lehet nassolni, karamellizálni, aperitifként, desszertként, de akár fagylalt vagy italok finom ízesítésére is alkalmas. A makadámdió ízletes jegyei a tejes és alkoholos italokhoz is nagyszerűen illenek.
Lásd egyéb paraméterek:
EAN: 8595198853719
Kategóriák
Le Sirop de Monin Coffee Set 4 x 0,25L termék a következő kategóriákban található:
A tapasztalatok és vélemények többnyire pozitívak.