Érdekes termék KI NO BI 45,7% 0,7L nagyon érdekesnek tűnik. További információk megtekintése.
A Kyoto Distillery-t 2014-ben alapította három alapító: Noriko Kakuda Croll, David Croll és Marcin Miller. Közös útjuk a világ egyik leginnovatívabb szeszfőzdéjének létrehozásához vezetett. David és Noriko olyan márkákat építettek, mint a Scotch Malt Whisky Society (SMWS), az Arran és a Springbank. Emellett elindították a BrewDog üzletet és nyitottak egy bárt a Roppongi, Japánban. A kézműves gineket erőltették, és olyan márkákkal dolgoztak együtt, mint a Chase és a Sipsmith , valamint prémium csaposok a Fever-Tree-vel. Marcin kommunikációs tanácsadóként dolgozott a Ardbeg, Craigellachie, Glenfiddich a No. 3 Gin. Számos könyvhöz járult hozzá, és számos cikket írt olyan kiadványoknak, mint a Spectator és a Daily Telegraph. Egy izgalmas évtized után a csapat úgy érezte, hogy itt az ideje egy új kihívásnak. Mint rajongók gin hosszú távú ambíciót valósított meg a kiotói szeszfőzde megépítésével, amely Japánban az első, kizárólag a híres ital előállításával foglalkozó üzem. Két évnyi kísérletezés és kutatás után 2016 októberében került piacra a KI NO BI Kyoto Dry Gin. A zászlóshajó termék előállításához főként Kiotó prefektúrából származó növényeket használnak, és együttműködnek Kiotó legjobb kézműveseivel. Ma a KI NO BI világszerte nagy sikernek örvend, és számos díjat nyert a rangos nemzetközi szeszesital-versenyeken, köztük az IWSC International Gin Producer Awards-on. "Az első japán gin Kiotóban készült" KI NO BI ("Az évszakok szépsége") a hagyomány ihlette, és Kiotóban desztillálják, keverik és palackozzák. A ginünk felismerhetően száraz stílusban készül, de határozott japán akcentussal. Olyan japán botanikai alapanyagok felhasználásával készül, mint a Kiotó prefektúra északi részéből származó sárga yuzu, hinoki faforgács (japán ciprus), bambusz, az Uji területéről származó gyokuro tea és zöld sanshō bogyók (japán fűszerek). A KI NO BI rizs alapanyagot és tiszta földalatti vizet használ, amely a híres Fushimi szakégyártó körzetből származik. Nemcsak a lepárlás tudományát sajátítjuk el, mint mások korábban, hanem a keverés ősi művészetét is, így a ginünkben lévő botanikai alapanyagokat a következő elemekre osztjuk: alap, citrusfélék, tea, gyógynövények, fűszerek és gyümölcsök, valamint virág és párlat. Ezután tökéletes harmóniában keverjük őket, hogy megteremtsük a KI NO BI jellegzetes ízét.
Az The Kyoto Distillery márka az egyik legnépszerűbb és kiváló minőségű. A termék ára mindössze 21 400 Ft.
KI NO BI 45,7% 0,7L olcsón megvásárolható az eshopban.
Termék: KI NO BI 45,7% 0,7L
Márka: The Kyoto Distillery
Ár: 21 400 Ft
Egyéb paraméterek
A Kyoto Distillery-t 2014-ben alapította három alapító: Noriko Kakuda Croll, David Croll és Marcin Miller. Közös útjuk a világ egyik leginnovatívabb szeszfőzdéjének létrehozásához vezetett. David és Noriko olyan márkákat építettek, mint a Scotch Malt Whisky Society (SMWS), az Arran és a Springbank. Emellett elindították a BrewDog üzletet és nyitottak egy bárt a Roppongi, Japánban. A kézműves gineket erőltették, és olyan márkákkal dolgoztak együtt, mint a Chase és a Sipsmith , valamint prémium csaposok a Fever-Tree-vel. Marcin kommunikációs tanácsadóként dolgozott a Ardbeg, Craigellachie, Glenfiddich a No. 3 Gin. Számos könyvhöz járult hozzá, és számos cikket írt olyan kiadványoknak, mint a Spectator és a Daily Telegraph. Egy izgalmas évtized után a csapat úgy érezte, hogy itt az ideje egy új kihívásnak. Mint rajongók gin hosszú távú ambíciót valósított meg a kiotói szeszfőzde megépítésével, amely Japánban az első, kizárólag a híres ital előállításával foglalkozó üzem. Két évnyi kísérletezés és kutatás után 2016 októberében került piacra a KI NO BI Kyoto Dry Gin. A zászlóshajó termék előállításához főként Kiotó prefektúrából származó növényeket használnak, és együttműködnek Kiotó legjobb kézműveseivel. Ma a KI NO BI világszerte nagy sikernek örvend, és számos díjat nyert a rangos nemzetközi szeszesital-versenyeken, köztük az IWSC International Gin Producer Awards-on. "Az első japán gin Kiotóban készült" KI NO BI ("Az évszakok szépsége") a hagyomány ihlette, és Kiotóban desztillálják, keverik és palackozzák. A ginünk felismerhetően száraz stílusban készül, de határozott japán akcentussal. Olyan japán botanikai alapanyagok felhasználásával készül, mint a Kiotó prefektúra északi részéből származó sárga yuzu, hinoki faforgács (japán ciprus), bambusz, az Uji területéről származó gyokuro tea és zöld sanshō bogyók (japán fűszerek). A KI NO BI rizs alapanyagot és tiszta földalatti vizet használ, amely a híres Fushimi szakégyártó körzetből származik. Nemcsak a lepárlás tudományát sajátítjuk el, mint mások korábban, hanem a keverés ősi művészetét is, így a ginünkben lévő botanikai alapanyagokat a következő elemekre osztjuk: alap, citrusfélék, tea, gyógynövények, fűszerek és gyümölcsök, valamint virág és párlat. Ezután tökéletes harmóniában keverjük őket, hogy megteremtsük a KI NO BI jellegzetes ízét.
Lásd egyéb paraméterek:
EAN: 4589633900025
Kategóriák
KI NO BI 45,7% 0,7L termék a következő kategóriákban található:
A tapasztalatok és vélemények többnyire pozitívak.